Dom > Новости > Sadržaj
Стратешки значај новог материјала
- Sep 28, 2017 -

Генерисање нових материјала, генерација нове опреме. Данас је нова индустрија материјала ушла у нови период брзог развоја, у складу са потребама развоја тржишта, како би се убрзао развој нове индустрије материјала, повећала конкурентност земље како би постала важан дио имплементације стратегије одрживог развоја , држава је издала "И одлука о развоју стратешких индустријских индустрија" (Гуо Фа [2010] 32) бити нови материјал као "други пет" период националног кључа који подржава развој индустрије. До 2015. године, нова индустрија материјала у Кини ствара 260 милијарди излазних система, уз уштеду енергије и заштиту животне средине, нову енергетску индустрију, информациону индустрију, био индустрију, ваздухопловство, војску, нуклеарну технологију и друге развијене високотехнолошке индустрије и традиционалне Индустрије Високом технологијом, примена нових материјала све је распрострањена, нова индустрија материјала се мора развијати. Према конзервативној процени, глобално тржиште нових материјала, величине сваке године има више од 400 милијарди америчких долара, развој нове индустрије материјала и нових производа и нових технологија за покретање већег тржишта, нова материјална индустрија постала је најбрже растуће од 21. века Једна од високотехнолошких индустрија.


Нови материјали су важан део високотехнолошког аспекта, али и основа високотехнолошког развоја и пилота, али и надоградња традиционалних индустрија надоградње технологије, прилагођавање кључа индустријској структури. Нови материјали и информационе технологије, биотехнологија заједно представљају три стуба данашњег високотехнолошког свијета, као индустријски напредак, национални економски развој и сигурност, како би се осигурала важна покретачка снага за сигурност, нова индустријска индустрија је препозната као најважнија свјетска и најбрже растућа Једна од високотехнолошких индустрија, ниво истраживања и степен индустријализације постао је мера земље и регионалног економског развоја, научног и технолошког напретка и националне одбрамбене снаге важног симбола. Технологија нових материјала игра кључну улогу у вођењу, подршци и међусобном зависности од развоја других индустрија. То је најомиличнија заједничка основна технологија. Појава многих великих нових технологија зависи од напретка технологије материјала.


Нови материјали се могу класификовати из структуре, функције и поља примене и тако даље. Нови материјали су класификовани у електронске информативне материјале, нове енергетске материјале, наноматеријалне материјале, напредне композитне материјале, напредне керамичке материјале, суперпреводне материјале, нове материјале од обојених метала и друге главне категорије. Међу њима, нови материјали од обојених метала, укључујући материјале од металургије праха, алуминијума, магнезијума, титана и других материјала легуре легуре метала, висококвалитетних структурних материјала, ултра чисто металних материјала. Ултра-чисти метални материјали укључују ултра чисте материјале као што су ултрапуре бакар, цинк, никал, кобалт, волфрам, молибден, манган, антимон, телуриј, кадмијум, сребро, титанијум и олово. Чистота ултра чисте металне материје је према екстремном пречишћавању Развој, садржај нечистоћа ппб изнад, спецификације производа према правцу великог развоја.


Тренутно глобална наука о материјалима улази у непревазиђени период иновација и развоја, развој нових материјала у комбинацији, вишефункционални, вишефункционални, ниски трошкови, структурни материјали се крећу ка мањој величини, снажнији смер . Са уређајем за миниатуризацију, мултифункционалним, модуларним смером интеграције, функционалним материјалима, мултифункционалном интеграцијом, интеграцијом материјала и уређаја постао је важан тренд који може ефикасно побољшати перформансе производа и смањити трошкове.


С обзиром на материјалну технологију националне економије, играо је огромну улогу у промовисању свјетских земаља приписив великој важности развоју и промоцији технологије материјала. Сједињене Државе, Јапан, Њемачка и друге развијене земље да одрже своје економско и технолошко руководство, истраживање и развој нових материјала представљају главну националну стратегију развоја, развијају здрав развојни план, а његов фокус на подршку и развој. Кинески "други пет" план ће бити нови материјали, нова енергија, нова енергетска возила, уштеда енергије и заштита животне средине, биотехнологија, нова генерација информационих технологија, врхунска производна опрема и остале седам индустрија као седам стратешких произвођача из индустрије седам главних индустрија Однос се може видети да је нови материјал језгро осталих шест индустрија, а камен темељац развоја осталих шест индустрија је нераздвојив од развоја нових материјала.


Индустрија нових материјала у Кини је у јакој фази развоја, индустријски ланац наставља да се шири, издвајају се подјеле подручја, даље интегрирање индустрије узгоја и низводних дијелова, развој великог простора, многе високотехнолошке индустрије и велике инфраструктурне потребе за изградњом нових материјална подршка, као што су полупроводници Специјални нови материјали, магнетски материјали и тако се не могу одвојити од суштине новог технолошког продора. Међутим, истраживање и развој кинеског материјала у области технологије почели су касни, лоши темељи, недостатак инвестиција, иако у посљедњих неколико година, брз развој, али у успоредби с западним развијеним земљама, и даље постоји велики јаз.


Национални завод за статистику објавио је у децембру 2012. године "Стратегиц Емергинг Индустриес Цлассифицатион (2012)" да укључи металне материјале високе чистоће за индустрију напредних грађевинских материјала у оквиру нове категорије материјала.


Метар високог чистоћа један је од важних смерница у развоју металних материјала, а његова технологија пречишћавања била је жариште у пољу нових материјала. Тренутно нема домаћих предузећа која би произвела обимну производњу више од 6Н металних материјала високе чистоће. Др. Цхен Донгсхенг, који је предводио научни истраживачки тим независно развио четврту генерацију технологије за ултра-пречишћавање амонијака, успјешно постигао производњу ултра чистих метала у вриједности од 6 Н, како би се испунила домаћа празнина, очекује се да ће прекинути домаћу високу чистоћу Метални материјали Дуготрајна зависност од увоза Срамотна ситуација.


"Кина је материјална моћ, али то није материјална снага, нова материјална индустрија се фундаментално не остварује од интензивних ресурса до технолошки интензивних, од радно интензивних до ефикасних економских промјена"


Хенан Кси би требало да буде нова ера развоја потреба за индустријском стратегијом, хитна држава, заснована на научним и технолошким иновацијама, ултра чисти метални материјали у великој производној технологији направили су напредак напредак, наша компанија има прву домаћу , водећа међународна индустрија металних материјала Ултра-пурификацијска технологија, са независним правима интелектуалног власништва, прва у земљи која се бави цинком, бакром, никлом, кобалтом, молибденом, волфрамом, манганом и другим металним елементима индустријализације и размере пречишћавање и развој, како би се попунили празнине, научни и технолошки садржај водећих домаћих, који су разбијали западне развијене земље на кинеском технолошком монополу, стварајући домаћи ултра-чисти метални материјали, нову ера производње.


Стратешки развојни циљ компаније је да се бори за пет година, компанија ће се борити против највећих домаћих, најкомплетнијих сорти производне базе ултра чисте метала, међународно признатих добављача ултра чистих метала. Скратити јаз између кинеске технологије материјала за нове материјале и развијених земаља и тежити промовисању "материјалне моћи" Кине до промјене "материјалне снаге", промовисати надоградњу сродних индустрија, индустријског произвођача врхунских материјала како би помогли снагу богате земље.