Dom > Новости > Sadržaj
Брасс
- Sep 05, 2017 -

Месинг је легура од бакра и цинка. Месинг, који је направљен од бакра и цинка, назива се обичним месингом. Месинг се често користи за израду вентила, водоводних цеви, клима уређаја и других унутрашњих и спољашњих машина и радијатора.

Ако је састављен од више од две врсте елемената различитих легура званих специјалних месинга. Бакарне легуре које се састоје од олова, кала, мангана, никла, гвожђа и силикона. Специјални месинг се назива и специјалним месингом, има високу чврстоћу, велику тврдоћу и јаку отпорност на хемикалије. Механичке особине процеса сечења су такође истакнуте. Месинг има јаку отпорност на абразију. Безшавна бакарна цев, која је привучена месингом, је од квалитетног, меког и отпорног на хабање. Месингана бешавна цев се може користити за измјењиваче топлоте и кондензере, ниско-температурне цевоводе, подводну транспортну цев. Израда лимова, траке, траке, цеви, дијелова за ливење итд. Бакар у 62% ~ 68%, пластична јака, производна опрема отпорна на притисак.

Према различитим типовима алуминијских елемената садржаних у месингу, месинг се дели на уобичајени месинг и посебан месинг. Маса под притиском се зове деформисани месинг. Месинг са цинком као главним додатком елемената легуре бакра, са лепим жутим, колективно познат као месинг. Бакар и цинк од две јуанске легуре звани обичан месинг или једноставно месинг. Више од тернарног месинга назива се специјалним месингом или се зове комплексни месинг. Месингаста легура са цинком нижим од 36% састоји се од чврстог раствора и има добре перформансе рада на хладноћу, као што је месинг са цинком, 30% се користи за израду шкољки, обично познатих као бомбе