Dom > Знање > Sadržaj
Користите класификацију бакарних цеви
- Sep 05, 2017 -

Бакарна цев, позната и као бакарна цев, цијев од обојених метала, је потиснута и извучена бешавна цијев. Бакарна цев има јаке, отпорне на корозију карактеристике и постаје савремени извођач у свим стамбеним комерцијалним становима у водоводу, инсталацији грејања, расхладним цевима инсталиран је први избор. Бакарна цев се може класификовати као опћа бакарна цев, бакарна цијев кисеоник, поцинкована бакарна цијев, метричка бакарна цијев, цијев за жицу, ваљкаста цијев, цијев за дубоко бушење, аутоматска цијев, трансформаторска цијев, заварена танкослојна цијев, заваривање специјалног облика цеви и спиралне бакарне цеви.

(1) Опште бакарне цеви: опћа бакарна цев за превоз ниског притиска течности. Израђен од челика к195а, к215а и к235а. Може се направити и од других меких челика који се лако могу заварити. Бакарна цев за извођење притиска воде, савијања, изравнавања и других експеримената, на квалитету површине има одређене захтеве, обично дужине испоруке од 4-10м, често захтијевају испоруку фиксне линије (или дуплих стопа). Спецификација бакарне цеви је номинални калибар (мм или инча) номинални калибар разликује се од стварне, бакарне цеви према дебелом зиду дебљине има обичну бакарну цев и задебљану бакарну цјевчицу двије врсте, бакарна цев се дели с облику цијеви и нит и без навоја две врсте.

(2) бакарне цеви које пролазе кроз кисеоник: користи се као цеви за производњу челика за цијеви, опћенито кориштење бакарне цијеви за мале калибре, спецификације од осам врста од 3/8 инцх-2 инча. Израђена од 08, 10, 15, 20 или к195-к235 челичних трака. Да би се спречила корозија, неки третман алуминијума.