Dom > Знање > Sadržaj
Бакар изузетно високог чистоћа који се користи у бакарном циљу
- Jan 17, 2018 -

Ултра Хигх Пурии Цоппер Таргет Усаге

 

Одговарајуће за распршивање ДЦ, трополно спуттерирање, четверостепени спуттеринг, РФ спуттеринг, распршивање цилиндара, распршивање јонских зрака, магнетронско распрскавање и сл., Могу се премазати рефлектујућа фолија, проводни филм, полупроводнички филм, кондензаторски филм, украсни филм, заштитни филм, интегрисано коло, дисплеј итд. У поређењу са другим циљевима, цена бакра је нижа, па је циљни материјал бакра преферирани циљни материјал под претпоставком испуњавања функције филмског слоја.

 

Класификација циљне групе Ултра Хигх Пурити Цоппер

Циљ бакра има планарни циљ бакра и ротацију циљних тачака бакра.

Циљна плоча бакра је ломљена, округла, квадратна и тако даље.

Ротирајућа бакарна мета је цеваста, употреба високе ефикасности, али није лако процесирати, кроз екструзију бакра високе чистоће, истезање, исправљање, термичку обраду, машинску обраду и друге поступке обраде како би на крају произвели циљане производе бакра који ротирају.

 

Ултра Хигх Пурити Цоппер циљне методе производње

1, производња и пречишћавање бакра: сировине од бакра су бакарне руде. Бакарна руда може се подијелити у три категорије

⑴ сулфидне руде као што су руде халкопита (ЦуФеС2) (Цу5ФеС4) и халкоцита (Цу2С) и тако даље.

оксидни минерали као што су црвени бакар (Цу2) малахит [Цу2 (ОХ) 2ЦО3] силицијум малахит (ЦуСиО3 • 2Х2О) и тако даље.

природни бакар и бакар рудни садржај бакра од око 1% (0,5% ~ 3%) имати вредност експлоатације, јер метода флотације може бити део руде гангуе и других нечистоћа уклоњених и добити већи садржај бакра (8% ~ 35%) концентрат песка. Сирови бакар се добија након екстракције, а бакар се рафинише са 99,95% на 99,99%, 99,999% и 99,9999% помоћу више електролизе и метода топионизовања зона. Тренутно је највећа чистоћа у Кини око 99,9999% (6Н).

2, са бакарним инготима високог чистоће као сировинама за ковање сировина, ваљање, термичку обраду, тако да се узорак зрна унутар мање, повећане густине, како би се задовољила циљ прскања неопходан за бакар.

3, деформисани бакарни материјал високе чистоће након обраде, захтјеви обраде обраде бакарних тараца високе прецизности, високог квалитета површине, обрађени у машину за вакуумско премазивање захтијеваног величине циља на њој, бакарног циља и машине за премазивање и више прикључака за Тхреад.

 

Излаз Ултра Хигх Пурити Цоппер-а

Са брзим развојем електронске индустрије, захтеви за бакарне мете такође се повећавају корак по корак. Одговарајуће национално техничко особље тек треба да стандардизује чистоћу циљева бакра и стандардизацију тржишта.