Dom > Знање > Sadržaj
Мере за продужење пробног века алуминијум високе температуре
- Sep 05, 2017 -

1, у складу са захтевима контроле интерфејса за сушење куле, стабилан рад за спречавање флуктуација интерфејса сушара, како би се спречила алкална; контролно сушење Конструкција кулона $ литералног раствора у 1. Између 3г / л-1 4г / л, то захтева да морамо контролисати концентрацију алкалних и парних алкалних састојака приликом мешања алкалних или алкалних састојака. Дуготрајна употреба разређене лрже треба да буде замењен у времену како би се смањио садржај фосфата у литералном раствору, смањујући потрошњу алуминијума високе температуре.

2, строга контрола утицаја водоника, многи фактори хемијске реакције у процесу оксидације минимизирају стварање деградације, смањују терет регенерације високотемпературног глинице у бијелој тлу, продужавају сервисни период високотемпературног глинице, контролишу рад процес екстракције, нарочито за контролу садржаја $ литерала у екстракту, тако да је мањи од 0,3 г / л. Ово смањује терет сушара, тако да радна течност у сушном торња узрокована смањењем појаве знатно смањен, истовремено смањујући количину $ литерала у кревет бијелог тла.

3, стриктно испуштање високих температура глинице, захтевају високотемпературну глиницу у води, литерално решење и радни флуидни флуид и дуготрајно урањање не мењају се меке, не разбијају, то је да игра нормалне функционалне премисе, ако је снага недовољно или умерено након прашка, појас прашине на друге процесе, имаће непожељне последице, може довести до смањења активности катализатора водоника, принос оксидације се смањује. Текућа поплава у кутији за извлачење представља озбиљну претњу за сигурност производње.