Једнокристални бакар

Јединствени кристални бакар Гуоки у Кини по јефтини цени Једноставни увод за монокристални бакар Једнокристални бакар, пречник 8 мм, успешно је произведен коришћењем само-дизајниране хоризонталне опреме за континуално ливење. Експериментални резултати показују да је јединствени ...

Pošalji upitĆaskanje sada

Гуоки Мануфацтуринг Сингле Цристал Цоппер у Кини по јефтини цени

Једноставно уводјење за монокристални бакар

Једнокристални бакар, пречник 8 мм, успешно је произведен коришћењем само-дизајниране хоризонталне опреме за континуално ливење. Експериментални резултати показују да се монокристални бакарни штап са површином слично огледалу може под условом да температура калупа износи 1373 ~ 1473 К, а брзина ливења је 20 ~ 30 мм / мин. Оријентација кристализације је била [100], а лице кристализације је било (200). Мешани кристали (равномјерна и стубна зрна) на површини шипке су формирани када је температура калупа била нижа од температуре топљења (Тм <1356к) на="" фронту="" чврстоће="" и="" повећана="" је="" стопа=""> У поређењу са онима од унидирекционално очвршћених поликристалних бакарних штапова, затезна чврстоћа и јачина приноса јединственог кристалног штапа су смањени за 8,22% и 91,62%, респективно, док је елонгација и смањење површине попречног пресека порасла за 24,98 % и 3,09%, респективно.

Особине монокристалног бакра:

ЦЦСЦ технологија са само једном вученом бакарном зрном, са изванредним машинским перформансама и електричним карактеристикама. Постоје три карактеристике:

јединствена кристална бакарна чистоћа 99,9999%;

б отпор од 8% до 13% нижи од просечног бакра;

ц. Висока жилавост, обични бакрени твист на круг 16 који је сломљен, једнокритски бакар може обрнути 116 кругова.

Карактеристике квалитета

Једнокристални бакар може елиминисати извор ослобађања сигнала који је створен на кристалном интерфејсу, стога поседују одличне аудио функције. Са одличном могућношћу преноса електричне енергије и преноса сигнала, заједно са добром пластичном израдом (са порастом елонгације повећава се више од 2 пута), значајна отпорност на утрошак стреса (са смањењем површинске брзине повећава се више од 4 пута), док још увијек не трпи недостатке настале услед кристалне сегрегације , отворе за плин, скупљање шупљине и ваљак за притисак, додатно побољшава сјајни и беспрекорни квалитет површине.

а.пнг

Hot Tags: монокристални бакар, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga