ОЦЦ

ОЦЦ из професионалне фабрике у Кини по конкурентној цени ОЦЦ Продуцт Аттрибуте Особине ОЦЦ Садржај бакра преко 99,99995%. Садржи само појединачне кристалне честице. Висока верност. Висока проводљивост. Везивање механичког напрезања је боље од златне жице. Високи пренос сигнала ...

Pošalji upitĆaskanje sada

ОЦЦ из професионалне фабрике у Кини по конкурентној цени

ОЦЦ

Атрибут производа

Параметри

Вредности параметара

Тачка топљења

1083.4 оЦ

Тачка кључања

2567 оЦ

Атомска тежина

63.55

Густина

8,96 г / кц

Чистоћа

99,9995% ~ 99,99995%

Спецификација

као клијенти

Карактеристике ОЦЦ-а

Садржај бакра преко 99,99995%.

Садржи само појединачне кристалне честице.

Висока верност.

Висока проводљивост.

Везивање механичког напрезања је боље од златне жице.

Високе перформансе преноса сигнала.

Имајући перформансе везивања стабилне и поуздане.

Предност ОЦЦ-а

Кабл који користи ОЦЦ (Охно Цонтинус Цастинг) Бакар има очигледну звучну предност над кабловима у поређењу са ОФЦ-ом. Заправо. једина разлика између референтне и трансцендентне је сам преводни материјал. Кључни елементи који одређују перформансе проводника су: чистоћа материјала и подручја граница зрна. Граница зрна је тачка састанка између две житарице или кристала метала. Границе зрна имају тенденцију распршивања и отежавају проток електрона и делују као нелинеарна отпорност на ток електричне струје. Ове границе зрна узрокују исту врсту иритирајуће изобличења као и тренутни прелазак са појаса на струну. Што је мањих граница, то је мањи утицај на електрични сигнал који се пропагира са једног краја проводника на други.

ОЦЦ: Увођење каблова са великом и линеарном кристалном структуром уведен је врло једноставно (6Н) оксид безводни бакар (<8ппм) проводник.="" оцц="" се="" производи="" помоћу="" вертикалне="" технике="" ливења="" ливења="" вакуума="" (оцц)="" са="" посебним="" дизајном="" који="" може="" израдити="" ултра="" пречишћена="" и="" веома="" велика="" линеарна="" кристална="" бакарна="" жица.="" уз="" то,="" електрична="" проводљивост="" 6н="" оцц="" је="" преко="" ицас-а="">

Паковање и испорука

Паковање монокристала:

Унутрашња амбалажа: вакуумско пакирана, завијена с стиропором.

Спољно паковање: картон / шперплоча.

Испорука:

Можемо Вам понудити методе превођења што год желите.

--Би експрес (ДХЛ / Федек / итд.)

- Авионом до најближег аеродрома

- Од мора до најближег луке

- Агент за продају продаваца

ФАК

За наруџбину:

У могућности смо да понудимо цустом бакарну шипку, бакарну честицу и катодну бакарну плочу - молимо Вас да нам кажете ваше захтеве. У већини случајева то ће бити предмет минималне количине наруџбине и у неким случајевима ће бити понуђене на основу "најбољег напора".

За континуирано:

Ако вам је потребан материјал у непрекидним дужинама, молимо Вас да нам кажете када ставите наруџбину. Осим ако није другачије назначено, задржавамо право снабдевања у више од једне дужине

За чистоћу ултра чистог бакра:

За материјале описане у каталогу као Хигх Пурити, стварна анализа металних нечистоћа ће се бесплатно испоручивати. За друге предмете, стварна анализа се може испоручити и наплаћује се за анализу и за узорак који се користи.

Ако вам је потребна анализа, молимо вас да нам кажете да ли вам је потребна само метална нечистоћа или металне и гасовите. Када је потребна анализа, пошиљка вашег налога може бити одложена.

За толеранције:

За детаље наших стандардних толеранција погледајте одељак Опис производа. У многим случајевима доступне су ближе толеранције, али могу бити подложне додатном наплати. Ако имате посебне захтеве, важно је да нам кажете у тренутку наручивања.

Профил компаније

Хенан Гуоки Ултрапуре Нев Материал Цо, доо је велика и добро позната високотехнолошка предузећа, поседују професионални тим производног тима, специјализовани за Р & Д и производњу са различитим ултра чистим бакарним производима. Наша компанија углавном руководи истраживањем и развојем, производњом и продајом ултра чисто цинка, бакра, галијума, никла, кобалта, молибдена, кадмијума, вогунума и других материјала високе чистоће метала. Налази се у прекрасном окружењу зоне агломерације у округу Баофенг, Хенан. И покрива површину од 160 хектара. Годишња производња преко 1000 тона.


Hot Tags: ОЦЦ, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga