Dom > О нама

Наша историја

Хенан Гуоки Ултра-пуре Нови материјали Цо, Лтд је основан у јуну 2012. од стране неколико стручњака који студира Материјала за материјале из школе материјалних наука и инжењеринга (СМЦЕ) на Централ Соутх Университи, који покрива површину од 110.000 квадратних метара, Регистровани капитал је 12,000,000.00УСД.

Пројекат индустријализације наших ултрачистих металних материјала налази се у ланцу фронта напредне производње и високотехнолошке индустрије. Ми истражујемо и развијамо независно нову генерацију 5Н и 6Н (чистоће ≥ 99,9999%) ултра чистих цинка, бакра и других технологије високе технологије ултра-високе чистоће у производњи вага, наши производи су примењени у области напредне производње, војног сектора, полупроводника и тако даље.

Наша фабрика

Хенан Гуоки Ултра-чиста нова материјала Цо, Лтд је високотехнолошка предузећа која се посвећује ресеарецху и развијају високо квалитетне супер чисте металне материјале у великој производњи.

Гуоки је основао иновативни и комплетан производни, истраживачки и продајни систем који је оријентисан маркетингом на бази истраживачког ресурса универзитета и вођеног од стране правца индустрије. Наши главни производи покривају већину металних танки филмских материјала, као што су метални циљеви за прскање, мете за спутање металне легуре, катодне лукове, материјале за испаравање високе чистоће и подлоге за подмазивање, заједно са металним лонцима за лончење. Сада, наши производи су већ извезени у Кореју, Јапан, Америку, Европу и Блиски исток, а квалитет је, конкурентна цена, благовремена испорука и најбоља попродајна услуга су веома цењени од стране наших купаца.Наш производ:

Производи Гуоки укључују следеће:

1, бакар високе чистоће

2, Цинк високог чистоћа

3, алуминијум високе чистоће

4, Алумина керамички прах

Као високо технолошка компанија која интегрише производњу, подучавање и истраживање, Гуоки Ултра-Пуре се бави производњом и продајом најприкладнијих и најквалитетнијих 6Н (чистоће ≥99,9999%) цинка, бакра, никла и других ултрачистих металних материјала.

Апликација производа

Високо чисти катодни бакар се користи у процесима наношења плазме (спуттеринг), укључујући и производњу полупроводника и суперпреводних компоненти, као иу високим вакуумским уређајима као што су акцелератори честица. У било којој од ових примена, ослобађање кисеоника (и / или других нечистоћа) може изазвати нежељене хемијске реакције са другим материјалима у локалном окружењу.

- Савети за варење бакра

- Спаси Геарс

-Болте

- Студии

- Спајањем бакра

- Резервни делови

- Електрични прекидачи на снагу

--Семицондуцторс

- Фасери

- Трансформерс

- Терминали окретног прекидача

- Електрични конектори

- Трансистор базе

- Газне резне млазнице

- Моторска дела

- Спојнице

- Савети за саветовање

- Производи од ливеног гвожђа

-Сцрев Мацхине Продуцтс

-Форгингс

- Пумпа за фитинге

- Поглавље главе

- Фиктурес

- Електронски хемијски материјали

- специјални материјал од легуре

- Полиуретански сцоотер точкови и скејт бордови, који из наше друге производне линије, широко се користе за дјецу која играју скутере и скате ципеле.

Наш цертификат

Наша компанија је произвела серијску производњу бакра и цинка високе чистоће од 6Н у садашњем тренутку, а сада су наши производи примијењени у висококвалитетним производним пољима и националном одбрамбеном одјелу и добијају добре економске користи и друштвене користи. <хенан гуоки="" ултрапуре="" нев="" материалс="" пројецт="" тецхнологи="" ресеарцх="" центар=""> је изграђен под сваком подршком владиним службама, побољшали и побољшали механизам иновација. Постигли смо два научна истраживања међународних напредних достигнућа: "Велика технологија производње цинка високог степена 6Н високе чистоће" и "Велика чистоћа од 6Н високе чистоће технологију бакарних пројеката ", осам корисних модела патената и два патента изума у 2015. години. Наша компанија има част да буде изабрана за" каталог препоручених војних индустријских производа ", такође активно унапређујемо дубину цивилно-војне интеграције.

Наша компанија поседује метални истраживачки центар за ултра чистоћу, добијамо основну технологију од више од десет независних права интелектуалног власништва и права за увоз и извоз самоуправљања истражујући и развијајући себе. Ми шаљемо СГС и ИСО цертификат система квалитета, а такође и биографију " Препоручена листа ткива војних производа ".Тржиште производње

Сада је наш 99,9999% бакар високе чистоће извезен у Америку и Русију, 6Н бакарних пелета се продаје у Канади и Кореји, бакарни ингот високог чистоћа сада је такође на тржишту Јапана за везивање жица.

Ми се трудимо да трагамо за вишим тржиштима у иностранству, такође желимо да проширимо наше тржиште у другу земљу.

Наш сервис

1. Прије продаје, строги смо да придржавамо ИСО систем управљања квалитетом;

2. у продаји, провјеравамо сваку серију производа за боље пакете;

3. Након продаје, имамо професионалну паро да вам служимо свакодневно.